Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Eladó lakás Szerencsen

Miskolctól 30 km-re, Északra, Hegyaljai borvidék kapujában...

Szerencs belvárosában elhelyezkedő, napfényes.

2 szobás 2 félszobás (ebből az egyik az étkező, a másik külön bejáratú), konyhás, erkélyes, téglalakás eladó. A lakás bútorozott. Természetesen fürdőszoba, WC, előszoba (beépített szekrény-hellyel), spájz polccal megtalálható. A szobák hagyományos parkettával burkoltak, a falai festettek. Az ingatlanhoz egy különálló, zárt tároló tartozik, melynek mérete kb. 6m2 és 3 polcrendszer is van benne.

A lakás 3. emeleten van, fitten tartó, hiszen lift nincs.

Hamarosan Öné lehet ez a per és tehermentes lakás. Ez a lakás remek helyen, Szerencs frekventált helyén van, de nyugodt környéken, csendes szomszédokkal. A lakásból panoráma kilátás nyílik.

Ez a társasházi lakás jó állapotú. A lakásban, 2017 júliusában cseréltettem a nyílászárókat minőségi műanyagra (Berg- Schüco- 5 év garancia) , amibe az öt ponton záródó új ajtó, redőnyök, beépített rovarháló is beletartozik. A tetőszigetelés is garanciális. Parkolási lehetőség a ház előtt. Környezet jó infrastruktúrával ellátott, a közelben általános és középiskola, óvoda, gyógyszertár, kisbolt, uszoda, játszótér, park. Nagyobb bevásárlásra 10-15 perc sétával van lehetőség. A belváros 10 perc sétával elérhető. A vasút- és a buszállomás 20 perc sétát jelent. A társasház udvara parkosított, ami a gyerekeknek kialakított homokozóval, hintával felszerelt. A lakásban elektromos fűtés található, biztonságnak egy vegyes tüzelésű vaskályhával, ami az új ablakok után kikerülhet.

A közös költség 7000 Ft, ami a szemét elszállításának díját is tartalmazza. A lakás akár bútorozva, gáztűzhellyel, hűtővel és fagyasztóval együtt eladó. A gáz be van hozva a lépcsőházba. A lakóingatlannál ingyenessé vált a csatlakozás! Kizárólag eladó!

Albérletbe nem kiadó és részletfizetési lehetőség nincs. Készpénzes vevők előnyben, de a hitelfolyósítást is megvárom.

tovabb.jpg